STORIES is een bundeling van recepten, ontboezemingen, DIY levenstips of verhalen die je gewoon blij maken of raken. Verhalen uit het echte leven (ter inspiratie voor jouw zelfontwikkeling). Omdat iedereen een verhaal heeft. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de keukentuin: Waar met liefde, eerlijkheid en puurheid wordt gewerkt aan lichaam, ziel en geest. De filosofie van ikheelmij omvat de gedachte om samen bewust te bouwen aan een duurzame leefwereld die bij jezelf begint.

Missie en doel: Verbinding. Wanneer wij ons levensverhaal met elkaar delen, zullen we elkaar beter begrijpen en ons verbinden als mensheid. Wanneer we delen en ontvangen, maken we verbinding en verbinding is heling.

DETOX TIPS: FRESH JUICE

FRESH WEEK, FRESH JUICE. 💦 Wil je geld, tijd en milieu besparen, alsmede voor een hoge kwaliteit van je voedsel zorgen? Ga naar de lokale markt. Altijd vers én gezellig. Scheelt ook nog..

Verder lezen
Sisyphusarbeid

Sisyphusarbeid: Herken jij dit? – Oneindig gratis overwerken ‘ten behoeve van je CV’ of ‘om mensen te pleasen’ voortkomend uit de behoefte dat je wilt horen dat mensen blij met je zijn. Je geeft..

Verder lezen
Het wordt even teveel..

Wat doe jij als het je allemaal teveel wordt? Yoga en meditatie kunnen je helpen om je gedachten in het hier en nu te krijgen. Bij yoga gaat het niet om de work-out..

Verder lezen
Echt voelen

Één van de moeilijkste dingen in het leven, is misschien wel écht voelen – echt alles écht doorleven zoals het is. Innerlijke pijn doet echt pijn. Innerlijke pijn verschilt in dat opzicht niet..

Verder lezen
Superfood: paddenstoelen

Het is wetenschappelijk bewezen dat paddenstoelen depressie, angsten, PTSS en verslaving kan aanpakken. De Agaricus bisporus (ook wel kastanjechampignon genoemd) is net als de Oesterzwam, Maitake en Lion’s mane een superfood dat je..

Verder lezen
De voordelen van meditatie

Ervaar jij momenteel stress en rusteloosheid? Stroomt jouw hoofd over van de gedachten en heb je moeite met je concentratie? Naast yoga en supplementen is mediteren ook goed voor je fysieke en mentale..

Verder lezen
bewust zijn
Herschrijf je brein met mantra’s

Gedachten kun je sturen, maar wat als je wordt overspoeld met gedachten die alle kanten op lijken te schieten? Innerlijke rust en een harmonieuze samenleving komen niet vanzelf. We moeten er bewust van..

Verder lezen
Tijdreizen

Wat is jouw ochtendritueel? De een rolt zo in en uit bed, vergeet zijn dromen, drinkt zijn koffie en leest de krant. De ander woelt urenlang in droomstaat in zijn bed, piekert in..

Verder lezen
Recept: Gezondheidselixer

Benodigdheden:Rauwe honing 200 gr of meerGlazen pot van minimaal 2 keer de hoeveelheid honing (uitgekookt) en met een 100% sluitende deksel2 bollen met biologische knoflook2 tot 4 gedroogde pepers Pel de knoflook en..

Verder lezen
Niemandsland

Mist is feitelijk een wolk die de grond lichtjes aanraakt wat zij interpreteert als een verbintenis tussen twee werelden: het hemelse en het aardse landschap. Reizend door de mist, lijkt het net alsof..

Verder lezen
Dance for yourself

Één van mijn liefste en lichtste herinneringen uit een donkere periode van mijn leven stamt uit 2015, waar twee goede vrienden voor me speelden en zongen, nadat ik van de kaart was geraakt..

Verder lezen
Hooikoorts?

Heb je last van hooikoorts? Gouden tip: Probeer eens of het consumeren van stuifmeelkorrels, propolis of rauwe honing voor jou werken. Deze natuurlijke producten kun je het beste bij je lokale imker kopen...

Verder lezen
Heal your skin

Onlangs heb ik iets ontdekt waar ik echt lyrisch over ben: Zelfgemaakte vitamine C crèmes en maskers. Hoe leuk is het om je eigen goud te maken, voedselverspilling tegen te gaan EN bewust..

Verder lezen
Geluksrecept

Vraagje aan jou: Hoe gaat het met jou vandaag? Wat gaat er goed? Waar zitten jouw blokkades? Waar ben jij dankbaar voor? Contact te maken met jezelf en met je lichaam is zo..

Verder lezen
Full spectrum olie

Thuis maken wij van de bloemen en kruiden die we oogsten uit onze moestuin aan het einde in de zomer onze eigen oliën. Full spectrum energy oils – noemen we ze. Hoe fijn..

Verder lezen
Heal me with music

Één van mijn liefste en lichtste herinneringen uit de meest donkere periode van mijn leven stamt uit 2015, waar twee goede vrienden me tijdelijk in huis namen en voor me speelden en zongen,..

Verder lezen
Moeder Natuur heelt mij

Levenslessen zijn te vinden in het bos. Je hoeft alleen maar te luisteren, te voelen en te zijn om terug te gaan naar de frequentie van Moeder Natuur.  In de natuur wordt je..

Verder lezen
Transformatie

Soms kun je het gevoel hebben alsof je leven aan een zijden draadje hangt. Alles lijkt mis te lopen: Je verliest je baan, je relatie, je vrienden, familie en/of de enige plek waar..

Verder lezen
Faalangst

Waarom perfectionisme me belemmert, hoe ik daarmee omga, hoe ik dit platform voor me zie en wat ik wil bereiken Vol energie start ik aan dit nieuwe platform over zelfheling, zelfkennis en zelfliefde...

Verder lezen
Balans & spierballen

Sporten is dé manier om op een gezonde manier je emoties te verwerken en contact je maken met je lichaam en geest. En het is nog leuk ook. Maar wat als je een..

Verder lezen
Jij-tijd

We naderen het alweer einde van het jaar. Wauw, wat is het snel gegaan! De decembermaand is altijd al een periode voor bezinning en vernieuwing, maar dit jaar is wel heel bijzonder om..

Verder lezen
bewust consumeren
Bewust consumeren

Alles wat je tot je neemt, dat consumeer je. Alles wat je consumeert,dat voed jou en je geest. Het vormt jou, het maakt jou tot wie je bent.Je bent een levend organisme welke..

Verder lezen
Dierenliefde

Over heling gesproken: Hoe helend is de liefde tussen mens en dier?Vriendschap in de meest pure vorm. Dieren kunnen van grote waarde zijn om jou te ondersteunen in je helingsproces. Ze herkennen niet..

Verder lezen
Oogst van de wijzen

De wijzen wonend op het land zaaien eerst voordat ze oogsten. Zij wachten op het juiste moment om de zaden te planten. Eerst zoeken zij een vruchtbaar stuk aarde uit. Zij spitten de..

Verder lezen
IRL: in het echte leven

“Op een gegeven moment stond ik gedwongen op een kruispunt: Leven of dood. De rest was onbegaanbaar en inktzwart. De weg naar de dood was dichtbij en de weg naar het leven was..

Verder lezen
real life stories
Van buiten naar binnen

Verbinding maken met jezelf en de omgeving is essentieel voor een gezond functionerend lichaam en dito geest. Maar binnenin het diepste van je ziel kijken is misschien wel één van de moeilijkste dingen..

Verder lezen

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: