Moeder Natuur heelt mij

Moeder Natuur heelt mij

Levenslessen zijn te vinden in het bos. Je hoeft alleen maar te luisteren, te voelen en te zijn om terug te gaan naar de frequentie van Moeder Natuur.  In de natuur wordt je spontaan gelukkig. Wij zijn ontstaan in de zee en geboren in het bos. In de natuur ben je even vrij van alles en ben je alleen maar bezig met beleven en genieten.

Hardlopen en mountainbiken is geweldig om te doen. Het gevoel van vrijheid en verbinding, de wind door je haren, de snelheid. Een geweldige tool om emoties te verwerken. Ons werkende bestaan draait om vaak stress, rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Het is aan onszelf in hoeverre wij hierin mee gaan.

Als je antwoorden op je levensvragen zoekt liggen deze verscholen in de stilte.

 Daarom daag ik jou uit om de volgende challenge eens te proberen:

CHALLENGE:

Kom thuis in jou. Ga de natuur in. Maak contact. Ga terug naar die aardse frequentie. Ga voelen. Ga zijn. Ervaar een wereld buiten je comfort-zone. Stel je levensvragen. Luister naar het ritselen van de bladeren aan de bomen. Luister naar de golven van de zee.

Dat is pas echt thuiskomen in een oerzone van ons bestaan. 

Deze nieuwe tijd lijkt ons misschien te verdelen maar het zorgt ook voor meer verbinding. Niet alleen met jezelf en je medemens maar ook met de natuur en alle dieren die er samen met ons een prachtig paradijs van maken.

Hemel op aarde ligt in je handpalm. Het is net hoe jij het bekijkt.

Beleef het bos bewust en voel je één met de natuur.

Even weg van tech.

Woon jij in de omgeving Breda of Dordrecht? Ben jij het thuiszitten zat en heb je behoefte aan frisse lucht? Krijg je vierkante ogen van teveel schermtijd? Wil je graag wandelen maar weet je niet met wie en waar? Boek dan nu jouw Mindful Walk.

Deze mindful boswandeling is een zorgvuldig uitgestippelde natuurroute waarin beleving centraal staat. Geniet van de eeuwenoude bomen en heides van omgeving Breda en voel hoe jij weer in contact komt met de bron. Belofte: Het zal je zintuigen goed doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: