Gouden tip tegen hooikoorts

Gouden tip tegen hooikoorts

Heb je last van hooikoorts?

Probeer eens deze gouden tip: Het consumeren van stuifmeelkorrels, propolis of rauwe honing voor jou werken. Deze natuurlijke producten kun je het beste bij je lokale imker kopen.

Hooikoorts is een allergie voor stuifmeel, van grassen, planten en bomen. De bijen halen uit de lokale flora (knoppen, sap, planten, bomen en andere botanische bronnen) propolis en stuifmeelkorrels. Daarom kan het zijn dat propolis of honing uit een ander land of wereldgedeelte niet altijd even goed voor jou werkt als je het medicinaal wilt toepassen.*

🍯Koop je honing dus daarom zo lokaal mogelijk, liefst op maximaal 15-30 km afstand van je woon/werkplek. Daardoor wordt de werking beter en is het ook nog eens duurzamer vanwege de foodmiles.

Ieder mens is onderdeel van zijn omgeving en wordt gevormd door zijn omgeving. Jij bent de omgeving en de omgeving is jou.

*Met name het stuifmeel en de rauwe honing zou het beste kunnen werken voor iemand die last heeft van hooikoorts, echter hoeft deze strategie niet voor iedereen te werken.

🐝🍯Support your local bee-keeper!