Van buiten naar binnen

Van buiten naar binnen

Verbinding maken met jezelf en de omgeving is essentieel voor een gezond functionerend lichaam en dito geest. Maar binnenin het diepste van je ziel kijken is misschien wel één van de moeilijkste dingen van het leven. Toch hoeft dit het niet te zijn! ⠀

Jij en ik – wij zijn hier samen gekomen vanuit de behoefte om leren, te helen en te delen. Over onszelf en van elkaar.  IK HEEL MIJ gaat over het proces van zelfheling, zelfliefde, zelfkennis en introspectie. Wij zijn een collectief van jonge mensen die enthousiast zijn om hun ervaringen in deze gebieden te delen.⠀

Terug naar jou. Jij hebt zelf alle antwoorden op je levensvragen. Jij hebt zelf de sleutel in handen. Wij reiken hem alleen aan. Continu geluk ervaren is een utopie. Meer geluk implementeren in het dagelijkse leven niet.

Dat betekent dat je bij jezelf op onderzoek moet uitgaan. Naar binnen moet kijken.
De hand in eigen boezem moet steken. Weten wíe jij bent. Wát je wilt. Weten wáár je vermogens, talenten en grenzen liggen. Jezelf kennen, van binnen naar buiten.⠀

real life stories

Vragen die je jezelf kunt stellen zijn: ⠀

+ Wat voel ik nu op dit moment? Wat leeft er in mij? ⠀
+ Waarom gebeurt er wat nu gebeurt? ⠀
+ Wat is mijn rol in het geheel?
+ Wie ben ‘ik’? Wat is mijn verhaal?
+ Welke talenten heb ik?
+ Wat wil ik? Welk pad kies ik?
+ Wat zijn mijn wensen, verlangens en dromen?
+ Welke toekomst wil ik? Hoe ga ik dit bereiken?⠀
+ Welke factoren spelen hierin mee? ⠀
+ Wat stop ik nog voor mijzelf weg? Wat blokkeert mij nog? ⠀

Introspectie is als een dagelijkse APK voor de ziel. Door introspectie leer je je patronen herkennen, erkennen, begrijpen en los te laten. Op deze manier versterk je niet alleen de relatie met jezelf maar ook met anderen. En hoe beter jij jezelf kent, des te beter leer je je grenzen bewaken waardoor je betere keuzes maakt. ⠀

Wie ben jij? Wat wil jij nu echt? Zonder je te laten leiden door de meningen van je omgeving en hetgeen wat je hebt geleerd.⠀

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: