ikheelmij

Organisator

ikheelmij
Email
mail@ikheelmij.nl
Website
https://www.ikheelmij.nl

Verken je innerlijke wereld en ervaar ongekende rijkdom

Read More

Locatie

Heeren van Oranje
Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM, Breda

Grand café Heeren van Oranje Breda

Categorie

Datum

29 jan 2023

Tijd

14:00 - 14:00

Beleef het bos bewust met Mindful Walk

Mindful Walk

Levenslessen zijn te vinden in het bos. Je hoeft alleen maar te luisteren, te voelen en te zijn om terug te gaan naar de frequentie van Moeder Natuur.  In de natuur wordt je spontaan gelukkig. Wij zijn ontstaan in de zee en geboren in het bos. In de natuur ben je even vrij van alles en ben je alleen maar bezig met beleven en genieten. Het gevoel van vrijheid en verbinding, de wind door je haren, de snelheid. Een geweldige tool om emoties te verwerken. Ons werkende bestaan draait om vaak stress, rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Het is aan onszelf in hoeverre wij hierin mee gaan. Als je antwoorden op je levensvragen zoekt liggen deze verscholen in de stilte.

Kom thuis in jou. Ga de natuur in. Maak contact. Ga terug naar die aardse frequentie. Ga voelen. Ga zijn. Ervaar een wereld buiten je comfort-zone. Stel je levensvragen. Luister naar het ritselen van de bladeren aan de bomen. Luister naar de golven van de zee. Dat is pas echt thuiskomen in een oerzone van ons bestaan. Deze nieuwe tijd lijkt ons misschien te verdelen maar het zorgt ook voor meer verbinding. Niet alleen met jezelf en je medemens maar ook met de natuur en alle dieren die er samen met ons een prachtig paradijs van maken.
Hemel op aarde ligt in je handpalm. Het is net hoe jij het bekijkt.

Ben jij het thuiszitten zat en heb je behoefte aan frisse lucht? Krijg je vierkante ogen van teveel schermtijd? Wil je graag wandelen maar weet je niet met wie en waar?
Boek dan nu jouw Mindful Walk. Beleef het bos bewust en voel je één met de natuur.

Deze mindful boswandeling is een zorgvuldig uitgestippelde natuurroute waarin beleving centraal staat.
Geniet van de eeuwenoude bomen en heides van omgeving Breda en voel hoe jij weer in contact komt met de bron. Belofte: Het zal je zintuigen goed doen!

Beleef het bos bewust en wees één met de natuur. Deze mindful boswandeling door is een zorgvuldig uitgestippelde natuurroute waarin beleving en kennis centraal staat.
Geniet van het geluid van de eeuwenoude bomen, het ruisen van het water en ervaar innerlijke rijkdom. Luister naar wat je jezelf wilt vertellen en voel hoe jij in contact staat met de bron.

In kleine groepen mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je hieronder in:

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes