GRATIS BIJ ELKE BESTELLING: free downloads

Naast natuurlijke cosmetica en supplementen biedt ikheelmij.nl een aantal free downloads aan. Bij elke bestelling kun je GRATIS inspirerende e-books mee bestellen die het leven een stuk makkelijker maken. Ikheelmij.nl heeft een bulk informatie verzameld over een aantal onderwerpen die voorkomen bij een persoonlijke crisis en zelfontwikkeling. You can do it human!

Missie en doel: Bewustwording en kennis verspreiden. Het doel is om jou zowel te inspireren als voor te lichten.

FAQ: De free downloads kun je vinden als je inlogt op je account bij ‘Downloads’

wat mensen over onze producten zeggen

LION'S MANE Tinctuur
Kimi Kimika
Lees verder
Super blij 🥰 het product is met liefde gemaakt, snelle levering en een fijn contact … Ik heb het gelijk iedereen aangeraden 🙏 mijn dank is groot
MICRODOSE BARS
Ron van der Sterren
Lees verder
Fantastische manier om microdosering toe te passen Veilig, en erg helend. Een van de beste investeringen in jezelf. gewoon doen en jouw pad erin vinden. Hoge kwaliteit, voor een hele redelijke prijs. Dank je wel, dat dit mogelijk is.
LION'S MANE Tinctuur
Lars
Lees verder
Ik gebruik het pas paar dagen maar het resultaat is nu al merk baar
MICRODOSE BARS
Sanne
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over jullie product(en) en de passie en zorg waarmee jullie dit doen. Fijn om zo een beetje samen te werken ook.
REISHI/CHAGA Tinctuur
Paul
Lees verder
Fijn product met zorg gemaakt. Een echte aanrader.
REISHI/CHAGA Tinctuur
Elke Torfs
Lees verder
Ondanks dat er van mij een fout bij de bestelling is gebeurt hebben ze dit prachtig opgelost met een supersnelle extra levering. Dankje ik ben hyper enthousiast
%d bloggers liken dit: