Datum

16 - 18 jun 2023
Expired!

Tijd

Start: Vrijdag 16 juni om 10.00 uur
10:00

Shams Garden – 3daagse healing retraite

SHAMS GARDEN

Driedaagse healing retraite SHAMS GARDEN met dagprogramma’s zoals Breathwork,Trauma release, Sound healings, Reiki behandeling.  Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn, te zijn, te luisteren, te voelen en te zijn om terug te gaan naar de frequentie van Moeder Natuur.
Al je antwoorden op je levensvragen zoekt liggen deze verscholen in de stilte.

Kom thuis in jou. Maak contact. Ga terug naar die aardse frequentie. Ga voelen. Ga zijn. Ervaar een wereld buiten je comfort-zone. Stel je levensvragen. Luister naar het ritselen van de bladeren aan de bomen. Luister naar de golven van de zee. Dat is pas echt thuiskomen in een oerzone van ons bestaan. Deze nieuwe tijd lijkt ons misschien te verdelen maar het zorgt ook voor meer verbinding. Niet alleen met jezelf en je medemens maar ook met de natuur en alle dieren die er samen met ons een prachtig paradijs van maken.
Hemel op aarde ligt in je handpalm. Het is net hoe jij het bekijkt.

SHAMS GARDEN is een zorgvuldig uitgestippelde healing retraite waarin beleving centraal staat. Deze healing wordt aangeboden in een natuurgebied.
Geniet van de eeuwenoude bomen en heides van omgeving Tilburg en voel hoe jij weer in contact komt met de bron. Belofte: Het zal je zintuigen goed doen!

Beleef het bos bewust en wees één met de natuur. De mindful boswandeling door is een zorgvuldig uitgestippelde natuurroute waarin beleving en kennis centraal staat.
Geniet van het geluid van de eeuwenoude bomen, het ruisen van het water en ervaar innerlijke rijkdom. Luister naar wat je jezelf wilt vertellen en voel hoe jij in contact staat met de bron.

In kleine groepen van maximaal 6 deelnemers mogelijk.

Intensief MD natraject.

Deelnemen?

Schrijf je hieronder in: