DETOX TIPS: FRESH JUICE

DETOX TIPS: FRESH JUICE

FRESH WEEK, FRESH JUICE. 💦 Wil je geld, tijd en milieu besparen, alsmede voor een hoge kwaliteit van je voedsel zorgen? Ga naar de lokale markt. Altijd vers én gezellig. Scheelt ook nog eens bergen met plastic. Goedemorgen! 😍

Zo pers ik makkelijk en snel op een druilerige dag de meest gezonde verse juice. Handig, want ik consumeer te weinig groenten en fruit en ik ontbijt vaak met thee en een cracker. Vandaag staat er bij mij een versgeperste grapefruit/sinaasappel/limoensap op het menu. Tjokvol vitamines en mineralen die extra goed zijn voor huid, haar en nagels.

Mijn favoriete Nederlandse markten houden zich op in Breda of Rotterdam Blaak. Hier staan fijne grote marktkramen met alle groenten, noot, brood en fruitsoorten die je maar kunt bedenken. Het aanbod is groot, de prijs is laag (op sommige tijden en dagen zelfs extra) en de omgeving werkt inspirerend.

We letten op de volgende dingen:
🍍Welke seizoensgebonden producten worden er aangeboden?
🥝 Hoeveel foodmiles heeft een product afgelegd?
🥑 Hoe ziet het product eruit?

Zo ben ik persoonlijk gek op tropische vruchten als dragonfruit, papaya, mango, ananas, avocado en lychees – maar kies ik er bewust voor om dit niet teveel te consumeren.

Waar haal jij je verse groenten en fruit?

Don’t forget your juice today. 🧃🍍🍋🍏💖
Today’s juice: Grapefruit/sinaasappel/limoensap
Ook lekker: Appel/komkommer/munt, spinazie/banaan/tarwegras, boerenkool/kokosmelk/banaan.

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: