De voordelen van meditatie

De voordelen van meditatie

Ervaar jij momenteel stress en rusteloosheid? Stroomt jouw hoofd over van de gedachten en heb je moeite met je concentratie? Naast yoga en supplementen is mediteren ook goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Het heeft meer voordelen dan je denkt. IHM Yogagirl Lara mediteert regelmatig en deelt graag met jullie wat dit met haar doet.

Persoonlijke voordelen:
💕Ik leef meer in het nu en sta er soms versteld van dat dit steeds beter gaat.
💕Ik kan me beter concentreren. Zodra ik minder mediteer, wordt dit meteen minder en ben ik sneller afgeleid.
💕Ik kom helemaal tot rust en krijg een verlichtend gevoel (tijdens en na het mediteren). Dit probeer ik altijd zo lang mogelijk vast te houden.
💕Ik voel me zelfverzekerder en mentaal sterker.
💕Fysieke & mentale pijn(tjes) worden minder.
💕Mijn immuunsysteem is sterk, maar kan door meerdere factoren komen (bijv. gezonde lifestyle en sporten).

Nu denk je misschien: “Hoe kan ik dit ook?” Bij mediteren observeer je je gedachten/pijn/etc. zonder ze te veroordelen. Daarbij let je op je adem met je ogen dicht (of open) waardoor je tot jezelf komt. Zo kan je het bovenstaande ook manifesteren (en nog veel meer, zoals beter slapen bijvoorbeeld).

Maak jij je zorgen over het verleden of toekomst of zijn er andere redenen waarom jij tot rust wil komen? Dan kan meditatie je helpen. 🙏

Wat betekent meditatie voor jou?

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: