Dance for yourself

Dance for yourself

Één van mijn liefste en lichtste herinneringen uit een donkere periode van mijn leven stamt uit 2015, waar twee goede vrienden voor me speelden en zongen, nadat ik van de kaart was geraakt van een experimentele behandeling tegen PTSS, een mix tussen EMDR en rescriptietherapie. (Geen aanrader)

Muziek is een ideale manier om jezelf te helen. Elk persoon heeft zijn eigen favoriete frequentie. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam te bewegen op het ritme – ogen dicht en jezelf gewoon laten gaan. Estatic Dance. Love it. Muziekvibraties die door je hele lichaam stromen. Dansen alsof niemand kijkt. Het raakt je niet alleen in je hoofd, maar ook in je hart en andere organen. Klankschalen, baslijntjes en vocalen geven elk een andere trilling.

Terugdenkend naar dat moment in 2015: De muziekklanken sneden dwars door mijn ziel. Het gezang van mijn vrienden opende mijn hart. De kamer vulde zich met liefdesenergie. Mijn keelchakra opende zich. We zongen samen.

Ik heelde mij.

Er groeide meer en meer een besef dat de kracht van heling in de mens zelf zit en dat de weg die ik bewandelde niet juist was. Ik hoorde mijn eigen stem weer.

Als je je even niet lekker voelt en je luistert naar kalmerende muziek, wordt je meteen rustiger. Naast dat muziek een helende werking heeft, kan het ook een boodschap overbrengen.

Wil je luisteren naar kalmerende muziek met een boodschap? Singer-songwriter Lara heeft net haar EP ‘Tree Wisdom’ met als hoofdthema ‘zelfontplooiing’ gelanceerd. De titel zegt het al; Lara haalt haar inspiratie uit de natuur. Met ‘Tree Wisdom’ hoopt zij dat luisteraars zich meer verbonden voelen met de natuur in de hoop op zelfheling en -ontplooiing. De EP Tree Wisdom te beluisteren op jouw lievelings-streamingplatform!

En: Dans zoals je wilt. Laat jezelf gaan. Laat jezelf zijn. Be you ❤️

ANNOUncement

ikheelmij.nl is aan het verhuizen

Het kan wat langer duren dan normaal voordat je je bestelling binnenkrijgt of antwoord krijgt op e-mail.

Onze excuses voor het ongemak.

7
%d bloggers liken dit: